fbpx

Payrolling zoals payrolling bedoeld is

De kerntaken blijft u zelf doen

U als werkgever blijft de belangrijke kernzaken zelf bepalen, zoals het aannemen van nieuwe werknemers, de hoogte van het salaris bepalen, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere aangelegenheden die voor de interne gang van zaken binnen uw bedrijf en voor uw medewerkers van belang zijn. De ontstane tijdwinst, doordat Flex Selectief u een zeer groot deel van de personele werkzaamheden uithanden nemen, werkt in de meeste situaties betrokkenheid verhogend bij uw medewerkers.

Kenmerken:

Kenmerkend is dat u vooraf weet wat uw personele kosten zullen zijn. Deze duidelijkheid verschaft u vooraf de nodige nauwkeurigheid bij budgetteren. U betaalt aan Flex Selectief een vast tarief en ontvangt periodiek één factuur. Op deze wijze hebt zeer nauwkeurige inzage in uw totale salaris- en personeelskosten.

 

Facturen en/of aangiften van instanties van het UWV, de Belastingdienst, diverse pensioen- en aanverwante verzekeringen, de Arbodienst, de verzuimverzekering en accountants (met betrekking tot salaris- en personeelsadministratie) ontvangt u niet meer. Flex Selectief werkt uitsluitend met Payroll Ondernemingen die standaard een G-rekening gebruiken zodat u als opdrachtgever ten allen tijden gevrijwaard bent van naheffingen.

Uw financiële administratie wordt door deze werkwijze beperkter en veel inzichtelijker, waarmee u direct een aanzienlijke kostenbesparing kunt realiseren.

Natuurlijk betaalt u voor de diensten van Flex Selectief. Dit lijkt kostenverhogend echter door collectiviteitskorting als gevolg van de grootschaligheid in combinatie met een integrale aanpak van kosten- en risicobeheersing is een besparing absoluut realiseerbaar.

Kortom:

  • Besparing op verzuim- en ziektekosten;
  • Besparing op Administratie en Accountantskosten;
  • Meer flexibiliteit, 5,5 i.p.v. 2 jaar;
  • Meer tijd voor ondernemen;
  • Meer tijd voor uw medewerkers;

Cereslaan 2
9641 MJ Veendam
Tel: 0598 235377
Email: info@flexselectief.nl
Skype: live:relatiebeheer_2

CONTACTFORMULIER
   
Openingstijden  
Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zat.- en zondag Gesloten