Bel voor afspraak 06 5272 7884

Payrolling zoals payrolling bedoeld is

Payroll Werknemer

Wanneer je als payroll werknemer aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers, treed je in dienst bij een van de partners van Flex Selectief.  Deze partner is wettelijk verplicht de salarisuitbetaling te verzorgen, de arbeidsovereenkomsten te regelen en het bewaken van de payroll cao die voor jou van toepassing is. Uiteraard vervullen wij in alles een controlerende rol. Deze wijze van werken geeft jou als payroll werknemer de garantie dat echt alles goed geregeld is. Ten alle tijde kun je als payroll werknemer jouw loonstroken en jaaropgaven inzien via het digitaal loket van de betreffende partner van Flex Selectief. Daarnaast zijn in dit geautomatiseerde urensysteem reserveringen, zoals vakantiedagen en vakantiegeld altijd opvraagbaar en inzichtelijk.

Cao

Flex Selectief werkt uitsluitend met Payroll Partners die die de cao voor Uitzendondernemingen hanteren. Mits aan de wettelijke eisen worden voldaan zijn in alle arbeidsovereenkomsten de arbeidsvoorwaarden van werkgever van toepassing. Wettelijk is het toegestaan om de naast de cao van de werkgever de betere voorwaarden van de cao van de uitzendonderneming toe te passen. Geldt er geen cao in een sector dan gelden de arbeidsvoorwaarden (mist deze aan de wettelijke eisen voldoen) van de werkgever en wordt het cao van de uitzendondernemingen toegepast.

 

Gedeeld werkgeverschap

Flex Selectief staat voor gedeeld werkgeverschap. Wanneer je in dienst treedt bij een partner van Flex Selectief ben je verzekerd van een tijdige en juiste uitbetaling van het salaris. Ook heb je de keuze tussen een wekelijkse en een 4-wekelijkse uitbetaling en zijn reserveringen, zoals vakantiedagen en vakantiegeld, tussentijds opvraagbaar. Wij kiezen een Payroll Partner die het salaris bij ziekte aanvult. Onze Payroll Partners hebben vaak interessante collectieve aanvullende voorwaarden.. Voor jou als payroll medewerker verandert er feitelijk niet veel, behalve dan dat je kunt terugvallen op een professionele dienstverlener op het gebied van personeel en organisatie.

Kortom:

  • Verlenging arbeidsovereenkomst bij werkgever;
  • Inzichtelijke Loonstroken/jaaropgave;
  • Beloning minimaal volgens cao;
  • Toegankelijke HR-afdeling;
  • Opleidingsmogelijkheden;

Cereslaan 2-L11
9641 MJ Veendam
Mobiel: 06-52727884
Email: info@flexselectief.nl

CONTACTFORMULIER
   
Openingstijden  
Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00