fbpx

Payrolling zoals payrolling bedoeld is

Payroll Werknemer

Wanneer een als payrollwerknemer aan de slag gaat regelen wij alles rondom de arbeidsovereenkomst. Uiteraard bewaken wij dat de juiste cao wordt toegepast. Wij regelen de juiste arbeidsovereenkomst maar ook de salarisbetaling. Deze wijze van werken geeft jou als payrollwerknemer de garantie dat rondom je arbeidsovereenkomst echt alles goed geregeld is. Ten alle tijde kun je als payrollwerknemer jouw loonstroken, je opgebouwde reserveringen (vakantiedagen en vakantiegeld) en jaaropgaven via jouw persoonlijke digitaal account inzien.

Cao

De wetgever heeft bepaald dat een payrollwerknemer altijd onder de cao voor uitzendondernemingen valt. Daarnaast is door de wetgever bepaald dat de payrollwerknemer altijd volgens de eigen cao beloont moet worden. Flex Selectief wijkt hier nimmer van af. Bij Flex Selectief ben je daarom ervan verzekerd dat je minimaal altijd het salaris ontvangt zoals in de eigen geldende cao is bepaald.Net als uitzendwerknemers, m.u.v. vakkrachten in Bouw&Infra, vallen ook payrollwerknemers onder Stipp pensioen. Dit is gewoon goed geregeld. Bij Flex Selectief bouw je volgens de vastgelegde voorwaarden pensioen op.

Gedeeld werkgeverschap

Flex Selectief staat voor gedeeld werkgeverschap. In de driehoek: Werkgever- Werknemer – Flex Selectief streven we naar een veilige, gezonde en inspirerende baan binnen een motiverende werkomgeving. Bij Flex Selectief ben je ervan verzekerd dat het juiste salaris op het afgesproken moment wordt uitbetaald. Ook heb je de keuze tussen een wekelijkse en een 4-wekelijkse uitbetaling en zijn reserveringen, zoals vakantiedagen en vakantiegeld, altijd en overal inzichtelijk. Voor jou als payrollwerknemer verandert er feitelijk niet veel, behalve dan dat je kunt terugvallen op een professionele dienstverlener op het gebied van personeel en organisatie.

Kortom:

  • Verlenging arbeidsovereenkomst bij werkgever;
  • Inzichtelijke Loonstroken/jaaropgave;
  • Beloning minimaal volgens cao;
  • Toegankelijke HR-afdeling;
  • Opleidingsmogelijkheden

Cereslaan 2
9641 MJ Veendam
Tel: 0598 235377
Email: info@flexselectief.nl
Skype: live:relatiebeheer_2

CONTACTFORMULIER
   
Openingstijden  
Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zat.- en zondag Gesloten