HR Support

Instrumenten

De mens blijft dè onmisbare schakel in het productieproces. Flex Selectief wil een bijdrage aan de groei van ondernemingen leveren door n de ene kant meer flexibiliteit in arbeidsduur te bewerkstelligen en aan de andere kant door een effectieve match bij openstaande vacatures te leveren. Door middel van een gedegen en onderscheidende Werving & Selectie traject willen wij een langdurige arbeidsrelatie tussen werknemer en werkgever tot stand te brengen.Competenties zijn in dit trajectonze gids.

Wij zijn niet van het even snel gaten vullen. Wij streven naar een langdurige arbeidsrelatie. Ons streven is een effectieve ‘Match’ te bewerkstelligen. Het kan voorkomen dat wij bij een Werving & Selectie opdracht ervoor kiezen om Executive Field Search in te zetten. Executive Field Search opdrachten kennen een exclusief karakter. Afhankelijke van de Werving & Selectie opdracht kan een assessment of een persoonlijkheidstest onderdeel van het traject zijn.

Vakgenoten

Wij werken samen met een aantal gerenommeerde partners in specifieke deelgebieden. Indien een Werving & Selectie opdracht vraagt om een persoonlijkheidstest of een assessment schakelen we gediplomeerde professionele ondersteuning in.  Mocht in een specifieke situatie behoefte zijn aan loopbaanbegeleiding of individuele coaching en/of training schakelen wij een gediplomeerde partner in voor een integrale aanpak.

Cereslaan 2-L11
9641 MJ Veendam
Mobiel: 06-52727884
Email: info@flexselectief.nl

CONTACTFORMULIER
   
Openingstijden  
Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00