fbpx

Drogreden 4: “Alleen grote ondernemingen profiteren van payroll”

“Alleen grote ondernemingen profiteren van payroll”. Waar komt dit vandaan? De gedachte dat alleen grote ondernemingen zouden profiteren van payroll slaat helemaal nergens op. Het zijn juist ook de kleinere ondernemingen die met payroll echt voordeel kunnen halen. 

Kleinere ondernemingen profiteren bij ziekte van een medewerker veel meer van payroll dan grotere ondernemingen. Als ondernemer moet u een zieke medewerker tot maximaal 104 weken doorbetalen en in veel gevallen een vervanger oproepen. U komt dan ook nog voor dubbele loonkosten te staan. Grote ondernemingen hebben meestal een financiële buffer en een ander soort  personeelsbestand waardoor dit situaties beter op gevangen kunnen worden. Voor ondernemingen die niet over een forse financiële buffer beschikken is payroll een geweldige oplossing. De payrollonderneming neemt de financiële- en administratieve lasten op zich. Door payroll bespaart de ondernemer op personeelskosten en in tijd, waardoor de ondernemer zich onbezorgd kan bezighouden met dat wat de ondernemer het liefste doet. Namelijk: ‘Ondernemen’.

Ondernemers van wat kleinere ondernemingen hebben niet de mogelijkheden en middelen voor een eigen HR-afdeling. Voor kleinere ondernemingen kan een eigen HR-afdeling gewoon niet uit. Kiest u voor All-in Payroll van Flex Selectief houdt dit automatisch in dat u en uw medewerkers kosteloos gebruik kunt maken van een deskundige HR-afdeling

De ervaring leert ons dat kleinere ondernemingen de, door de overheid, opgelegde risico’s simpelweg niet aan kunnen gaan.  Als het ook maar even misgaat doordat de onderneming met onverwachte enorme werkgeversrisico’s wordt opgezadeld kan dit al gauw einde bedrijf betekenen. Ondernemers gaan risico’s niet uit de weg echter een grote gok keren ze snel de rug toe. Het gebruik van All-In Payroll van Flex Selectief  dekt de risico’s af, verruimt de flexibiliteit ten behoeve van de wisselvalligheid van werkaanbod, verbeterd de winstpositie en bespaart tijd wat vervolgens weer ten goede kan komen aan de binding met de medewerkers. Payroll vangt bovendien de administratieve rompslomp op. U hoeft slechts de medewerker aan te melden, wij doen de rest.

Cereslaan 2
9641 MJ Veendam
Tel: 0598 235377
Email: info@flexselectief.nl
Skype: live:relatiebeheer_2

CONTACTFORMULIER
   
Openingstijden  
Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zat.- en zondag Gesloten