Payrolling zoals payrolling bedoeld is

Wat is Payroll?

Flex Selectief heeft tot doel om alles rondom de arbeidsovereenkomst van een werknemer goed te regelen en tegelijkertijd werkgeversrisico’s voor een werkgever af te dekken. Werknemers in de flex branche vallen altijd onder de cao voor uitzendondernemingen. Daarnaast ontvangen werknemers altijd de beloning volgens de eigen cao. Payroll kan een stevige bijdrage leveren aan de groei van een onderneming. Voor werknemers is Payroll heel vaak de opstap naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Feiten Payroll Flex Selectief:

  • Payroll biedt de zekerheid van meer flexibiliteit;
  • Payroll biedt de zekerheid van verloning volgens de juiste cao;
  • Payroll biedt de zekerheid van het afdekken van werkgeversrisico;
  • Payroll biedt de zekerheid van meer binding van de werknemers door tijdwinst;
  • Payroll biedt de zekerheid van toepasbaarheid voor met name het MKB;

Welke taken nemen wij als Payroll Onderneming van u over?

Door gebruik te maken van Payroll van Flex Selectief kunnen werkgevers profiteren van 5,5 jaar flexibiliteit i.p.v. al na 2 jaar het dilemma van wel of niet een vast contract. De loonbetaling bij ziekte en verlof wordt door ons geregeld. Alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, jaaropgaven, arbeidsongeschiktheid, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van cao - en wetswijzigingen worden door ons verzorgd. Bij Payroll worden alleen nog de gewerkte uren doorgegeven.

Voor wie is Payroll interessant?

De ervaring heeft ons geleerd dat werkgevers denken dat doordat de salarisadministratie is uitbesteedt ‘alles goed geregeld is’. Helaas, niets is minder waar want…in deze situatie is en blijft de werkgever de risicohouder. Payroll is algemeen toepasbaar en daarom interessant voor iedere organisatie die met personeel werkt.

Cereslaan 2-L11
9641 MJ Veendam
Mobiel: 06-52727884
Email: info@flexselectief.nl

CONTACTFORMULIER
   
Openingstijden  
Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00