fbpx

Payrolling zoals payrolling bedoeld is

PAYROLL BIEDT EEN UITSTEKENDE CAO

PAYROLL ONTZORGT EN VERSTERKT DE WERKRELATIE

PAYROLL DEKT ONVOORZIENE KOSTEN

PAYROLL JUIST ÓÓK VOOR HET MKB

Wat is Payroll?

Payroll betekent dat de Flex Werker in dienst komt bij Flex Selectief. Flex Selectief neemt de werkgeversrisico’s en administratieve rompslomp uit handen van de Ondernemer. Tegelijkertijd neemt Flex Selectief, ten behoeve van de medewerkers, alle administratieve handelingen en financiële verplichtingen vanuit de arbeidsovereenkomst op zich. Bij Payroll van Flex Selectief kunnen werkgevers en werknemers profiteren van 5,5 jaar flexibiliteit i.p.v. al na 2 jaar het dilemma van wel of niet een vast contract.

De ondernemer blijft de belangrijke kernzaken zelf bepalen, zoals het aannemen van nieuwe werknemers, de hoogte van het salaris bepalen, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere aangelegenheden die voor de interne gang van zaken binnen uw bedrijf en voor uw medewerkers van belang zijn.

Voor de medewerker regelen wij de loonbetaling, ook bij ziekte en verlof. Alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, jaaropgaven, arbeidsongeschiktheid, salarisadministratie en de verwerking van cao - en wetswijzigingen worden door ons verzorgd. Voor medewerkers is Payroll heel vaak de opstap naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

Kortom:

  • Cao Uitzendondernemingen en toepassing Inlenersbeloning
  • Besparing op verzuim- en ziektekosten;
  • Besparing op Administratie en Accountantskosten;
  • Meer flexibiliteit, 5,5 i.p.v. 2 jaar;
  • Meer tijd voor ondernemen;
  • Meer tijd voor uw medewerkers

 

WhatsApp chat