Bel voor afspraak 06 5272 7884

Payrolling zoals payrolling bedoeld is

Wat is Payroll?

Flex Selectief werkt als arbeidsintermediair samen met verschillende professionele Backoffice Ondernemingen. Wij brengen een verbinding tussen werkgever en werknemer tot stand doordat wij bemiddelen tussen de Backoffice Onderneming en Opdrachtgevers. Het doel is om aan de ene kant alles rondom de arbeidsovereenkomst van een werknemer goed te regelen en tegelijkertijd aan de andere kant werkgeversrisico’s voor de Opdrachtgever af te dekken. We zorgen dus goed voor de medewerkers en ontzorgen en ontlasten Opdrachtgevers. Wij noemen dat ‘Gedeeld Werkgeverschap’.

Payroll is bijzonder effectief en levert aan de ene kant een grote bijdrage aan de groei van een onderneming en andere kant kan het heel vaak voor medewerkers de opstap naar een vast dienstverband zijn. Het grote verschil tussen Payroll en het uitbesteden van uw salarisadministratie is dat bij laatstgenoemde u als de werkgever nog steeds juridisch werkgever bent en dus alle werkgeversrisico’s draagt terwijl als u voor Payroll kiest de werkgeversrisico door ons worden gedragen. Het voordeel is dat u zich vervolgens kunt richten op wat u het liefst doet. Namelijk: Ondernemen en het door ontwikkelen van uw medewerkers.

Welke taken nemen wij als Payroll Onderneming van u over?

Als Arbeidsintermediair kiest Flex Selectief die Backoffice Onderneming die het beste bij de Opdrachtgever past. Deze Backoffice Onderneming wordt juridisch werkgever van de werknemer van die betreffende Opdrachtgever. Hiermee neemt de Backoffice Onderneming de arbeidsrechtelijke risico’s van de Opdrachtgever over.

 

Dit betekent dat alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loon doorbetalingen bij ziekte, arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van cao - en wetswijzigingen onder de verantwoordelijkheid van de Backoffice Onderneming valt.

Doordat de Backoffice Onderneming juridisch werkgever wordt kan de Opdrachtgever en ook de medewerker profiteren van 5,5 jaar flexibiliteit i.p.v. al naar 2 jaar het dilemma van wel of niet een vast contract. Alle administratieve rompslomp die bij personeel hoort wordt voor de Opdrachtgever door de Backoffice Onderneming uit handen genomen.

Voor wie is Payroll interessant?

Door gebruik te maken van payroll weet u zeker dat alle benodigde kennis van cao’s, wet- en regelgeving aanwezig is. Flex Selectief adviseert u de meest geschikte partner. Door in Nederland personeel in dienst te nemen verdrievoudigt namelijk het aantal wetten en regels waarmee u als ondernemer te maken krijgt. Door te werken met Payroll beperkt u de personele rompslomp tot een minimum. U geeft uitsluitend nog de gewerkte uren door en u betaalt nog één verzamelfactuur die per afgesproken periode ontvangt. 

In feite is het werken met payroll interessant voor iedere organisatie die met personeel werkt. Werken met Payroll verhoogt de flexibiliteit, dekt de werkgeversrisico’s af, verschaft u meer overzicht en het geeft u tegelijkertijd meer tijd en gemak. Bovendien is er financiële voordeel te behalen doordat wij efficiënter en grootschalig inkopen. Wij werken met zuivere payroll tarieven en zadelen u niet op met hoge uitzendtarieven. U betaalt een eerlijk tarief voor een eerlijke dienstverlening.

Cereslaan 2-L11
9641 MJ Veendam
Mobiel: 06-52727884
Email: info@flexselectief.nl

CONTACTFORMULIER
   
Openingstijden  
Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00