fbpx

Wie zijn wij

Regionaal Specialist

Flex Selectief is dè regionale speler gericht op arbeidsbemiddeling Ons einddoel is om een langdurige arbeidsrelatie te realiseren. Onze organisatiekundige achtergrond i.c.m. onze jarenlange ervaring maakt dat wij op effectieve wijze een bijdrage aan de groei van ondernemingen kunnen leveren. Wij zijn m.n. geïnteresseerd in de toegevoegde waarde die mensen aan ondernemingen kunnen leveren. Dit is voor ons de reden geweest om ons te specialiseren in arbeidsbemiddeling.

Flex Selectief brengt een verbinding tussen ondernemers en werknemers tot stand waarbij wij werkgevers en werknemers ontzorgen en ontlasten door alles rondom een arbeidsovereenkomst goed te regelen waardoor een blijvende bijdrage aan de groei van ondernemingen wordt geleverd.

Om ons doel te bereiken zetten wij 3 HR-Instrumenten in:

  • Werving & Selectie: Zoeken en vinden v.d. juiste werknemer;
  • Uitzenden: Zoeken en vinden v.d. juiste werknemer voor bepaalde tijd of duur + overname juridisch werkgeverschap;
  • Payroll: Overname juridisch werkgeverschap;

 

Werving & Selectie:

Werving & Selectie van Flex Selectief betekent dat wij in opdracht van onze opdrachtgever een nieuwe werknemer gaan zoeken en vinden. Wij zetten hiervoor meerdere instrumenten en kanalen in zodat we de meest geschikte kandidaat voor onze opdrachtgever te vinden.

Uitzenden:

Uitzenden van Flex Selectief betekent dat wij in opdracht van een werkgever een nieuwe werknemer gaan zoeken en vinden. Voor het realiseren van een ‘Effectieve Match’ zetten wij meerdere kanalen in. Bij deze activiteit worden wij formeel werkgever en daarmee nemen wij werkgevers het juridische werkgeverschap en de werkgeversrisico’s alsook de administratieve ballast uit handen. Het feitelijke werkgeverschap zoals leiding, begeleiding en aansturing blijft in handen van de werkgever.

Payroll:

Payroll van Flex Selectief betekent dat wij formeel werkgever worden. Wij nemen het juridische werkgeverschap en de daarbij horende werkgeversrisico’s van werkgevers over. Op deze wijze kan een werkgever zijn gewaardeerde werknemer, met behoud van flexibiliteit, 5½ in dienst houden. Flex Selectief neemt de werkgeversrisico’s, zoals doorbetaling en begeleiding bij ziekte, over. Ook nemen wij de werkgever alle administratieve rompslomp uit handen. Het feitelijke werkgeverschap zoals leiding, begeleiding en aansturing blijft in handen van de werkgever.

Cereslaan 2
9641 MJ Veendam
Tel: 0598 235377
Email: info@flexselectief.nl
Skype: live:relatiebeheer_2

CONTACTFORMULIER
   
Openingstijden  
Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zat.- en zondag Gesloten