Wie zijn wij

Regionaal Specialist

Flex Selectief is dè regionale spelers gericht op Payroll en HR-Support. Onze kernactiviteit staan volledig los van elkaar en kennen tegelijkertijd een zekere verbondenheid. Deze aanpak is uniek en is voor ondernemingen effectiever en vriendelijker.

Onze organisatiekundige achtergrond i.c.m. onze brede ervaring maakt dat wij op effectieve wijze een bijdrage aan groei van ondernemingen kunnen leveren. Wij zijn al jaren zelfstandig ondernemer in de zakelijke dienstverlening. Door trainingen, cursussen en opleiding hebben we ons gespecialiseerd in Payroll en in HR-Support.

Flex Selectief is een volledig onafhankelijk arbeidsintermediair. Flex Selectief wil door ondernemers te ontzorgen en te ontlasten een blijvende bijdrage leveren aan de groei van ondernemingen.

Om ons doel te bereiken zetten wij 2 instrumenten in:

  • Payroll: Het afdekken van arbeidsrechtelijke risico’s;
  • HR-Support: Het zoeken, vinden en coaching van werknemers; 

Payroll van Flex Selectief betekent dat wij formeel werkgever worden en daarmee ondernemers het juridische werkgeverschap uit handen nemen. Op deze wijze kan een ondernemer zijn gewaardeerde medewerker, met behoud van flexibiliteit, 5½ in dienst houden.

Flex Selectief neemt de werkgeversrisico’s, zoals doorbetaling en begeleiding bij ziekte, over. Alleen de uren moeten nog worden doorgegeven. Wij doen de rest zodat de ondernemer kan ondernemen. Het feitelijke werkgeverschap zoals leiding, begeleiding en aansturing blijft uiteraard bij de ondernemer.

HR-Support van Flex Selectief betekent dat wij in opdracht van onze opdrachtgever een nieuwe medewerker gaan zoeken en vinden. Wij zetten hiervoor meerdere instrumenten en kanalen in. Indien nodig is een persoonlijkheidstest of een assessment onderdeel van het Werving & Selectie traject. In samenwerking met andere vakgenoten voeren wij individuele training en/of coaching trajecten uit.

 

Cereslaan 2-L11
9641 MJ Veendam
Mobiel: 06-52727884
Email: info@flexselectief.nl

CONTACTFORMULIER
   
Openingstijden  
Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00